پد آنتی فریز کرایولیپولیز آیا میتواند یک عمل کرایولیپولیز موفق ، تاثیر مثبت داشته باشد؟ در بخش پایانی از معرفی و آموزش تکنیک کرایولیپولیز ، به یکی از چالش برانگیز ترین مباحث سال های اخیر در نحوه ی کار با کرایولیپولیز و اطمینان از موفقیت این عمل به دور از عوارض ناشی از نکروز پوستی با درجات مختلف ، خواهیم پرداخت.
و آن استفاده از یک پد آنتی فریز کرایولیپولیز مطلوب و با کیفیت است که بتواند ضمن اطمینان بخشی صد درصدی از به وجود نیامدن هیچگونه نکروزی در ساختار های بافت هدف ، شاخص های کیفی عمل کرایولیپولیز را هم به نحوه موثری ارتقاء دهد.
پد آنتی فریز کرایولیپولیز استاندارد چه ویژگی هائی دارد؟
اگر به ساختار پد های آنتی فریز کرایولیپولیز نظری بیاندازیم ، باید گفت که آنها از دو بخش ژل و membrance تشکیل شده اند.
اما ژل که در اصل Thermal Coupling Gel می باشد وظیفه ی انتقال گرمای گرفته شده از بافت هدف و انتقال آن به بیرون بافت به همراه بای پس نمودن لایه های فوقانی پوست را به عهده دارد.
در پد های آنتی فریز کرایولیپولیز پیش از هر چیز باید بدانیم که مکانیسم حفاظت از لایه های بالائی پوست در برابر خروج گرما از بافت و در مقابل آن گسیل سرما به سوی چربی های اضافه ، بر عهده ی Thermal Coupling GEL است و نه لایه membrance که به عنوان غشای نگهدارنده وجاذب ژل به کار می رود.
اما در یک تحلیل جامع و کاربردی وظایف اصلی ژل را بصورت زیر میتوان دسته بندی نمود:
- انتقال حرارت از بافت به بیرون با کمترین مقاومت دمائی
- بای پس نمودن لایه های فوقانی پوست و حفاظت از آنها در برابر ایجاد نکروز پوستی در ناحیه ی درمانی
چگونه کیفیت ژل در پد آنتی فریز کرایولیپولیز می تواند پاسخ دهی عمل کرایولیپولیز را افزایش دهد ؟
ویسکوزیته ی بالای ژل:
در پد آنتی فریز کرایولیپولیز، ژل مناسب باید ویسکوزیته ی مناسب یا بطور دقیق تر ویسکوزیته ی بالائی داشته باشد.
- از نظر علمی ویسکوزیته، اندازه مقاومت سیال در برابر جاری شدن می باشد.
یعنی هر چقدر ژل درون پد آنتی فریز ، مانند آب سیال و روان نباشد ، از کیفیتی مطلوب تری برخوردار خواهد بود.
زیرا هر چقدر ژل ویسکوزیته ی بالاتری داشته باشد به راحتی توسط فشار وکیوم دستگاه ، مکش نمی شود. در غیر اینصورت با مکش ژل محافظتی از روی سطح membrance به عنوان جاذب ژل، پد آنتی فریز بیشتر خشک شده و ریسک سوختگی در بیمار بالاتر می رود.
نسبت وزنی ژل Thermal Coupling:
نسبت وزن ژل Thermal Coupling به مجموع وزن membrance و پک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چرا که اگر وزن ژل درون پک کم باشد.به دلیل کمبود ژل در سطح لایه membrance ، بر اثر مکش دستگاه ،لایه جاذب خیلی سریعتر خشک شده و ریسک سوختگی پوست بیمار بالا می رود.
این مساله با توجه به نقش مهم ژل در موفقیت یک عمل کرایولیپولیز که در ادامه ی بحث به آن خواهیم پرداخت ، بسیار حائز اهمیت است
مدت زمان کاری بیشتر:
اجرای مطلوبتر وظایف فوق، زمان بیشتری را برای رسانش سرما به چربی های هدف ، در اختیار پزشک قرار میدهد.
و در نتیجه این افزایش زمان، ضریب ایجاد آبشاری پدیده ی Apoptosis در بافت هدف ،افزایش می یابد.پس میتوان در یک عمل کرایو هم تعداد سلول های چربی بیشتری را در معرض رسانش سرما قرار داد.
و همراه با آن مدت زمان بیشتری ، عمل در معرض سرما قرار گرفتن چربی ها را به انجام رساند .
تا نتایج ایجاد شده در عمل کرایو به نحوه موثری بهبود قابل ملاحظه ای یابد.
و این چنین با ارتقای شاخص های کیفی عمل کرایولیپولیز ، هم کاهش سایز مناسبی را برای بیماران میتوان ایجاد نمود و هم رضایتمندی آنها را در ادامه ی روند درمان و مراجعه به پزشک ، شاهد خواهیم بود.