درمان ریزش مو
از آنجایی که نور لیزر سبب بهتر شدن متابولیسم سلولی می شود و روی جریان خون پوست ناحیه تحت درمان ، تأثیر گذار است ؛ لذا در درمان ریزش موهای آندروژنتیک سر (ریزش های نوع ارثی) و نیز در درمان طاسی های منطقه ای ناشی از بیماری های خود ایمنی به علت اثرات لیزر درتنظیم سیستم ایمنی می تواند اثرات مفیدی داشته باشد.
لیزر کم توان در تسریع رویش موها پس از عمل جراحی کاشت مو می تواند مفید و مؤثر باشد. با استفاده از این لیزر ، زخم های پوستی سریع تر ترمیم شده و اسکارهای ناشی از بریدگی ها و جراحی ها بهتر التیام می یابند.
درمان کک و مک:
لیزرهای کمتوان در بهبود خونرسانی و کمک به درمان لک و حتی موارد ملاسما مقاوم به درمان بسیار مؤثرند و در ضمن از برگشت لک ها نیز جلوگیری میکنند.
برای این منظور یک دوره درمانی حدود ۱۰ جلسه با فاصله ۵-۴ روز یکبار لازم است.
درمان آکنه:
بعد از تخلیه جوش ها و پاکسازی پوست ، حدوداً ۱۵-۱۰ جلسه لیزر به فاصله ۵-۴ روز یکبار لازم است.
درمان چین و چروک پوست :
لیزر کم توان می تواند باعث افزایش بافت کلاژن زیر پوستی و در نهایت کاهش چین و چروک صورت شود. همچنین لیزر کم توان در درمان سلولیت ها و درمان و کاهش درد های ناشی از بیماری زونا نیز می تواند کمک کننده باشد.
در همه مواردی که در زیبایی از لیزر کم توان استفاده می شود ، اگر همزمان از میکرودرم ابرژن نیز استفاده شود ، اثر لیزر چندین برابر خواهد شد.
موارد منع مصرف لیزر:
در واقع هیچگونه منع قطعی برای استفاده از لیزر کم توان وجود ندارد ، اما بهتر است از آن در بیماران زیر دوری کنیم:
۱- در بیماران دارای پیس میکر قلبی (Pacemaker) لیزر نباید در روی قفسه سینه استفاده شود.
۲- در خانم های حامله لیزر نباید در ناحیه شکم و ناحیه کمر و لگن استفاده شود.
۳- بیماران دارای سرطان و انواع بدخیم
۴- بیماران دارای تشنج یا صرع
۵- کودکان در حال رشد (در صفحات استخوانی)
امروزه پس از مطالعات و تجربیات بیشتر در کاربرد لیزر ، از اثرات ضد درد و ترمیمی آن در درمان بیماری های مختلف استفاده می شود ، از جمله زخم های مقاوم به درمان مانند زخم های دیابتی ، عروقی بستر و درمان نروپاتی ها ، نورالژی ها ، بیماری های مفاصل و غیره. اما علی رغم کاربردهای آن ، ناشناخته ها و قسمت های تاریک آن زیاد است و در بسیاری از کشورها تیم های تحقیقاتی به تحقیق و پژوهش در مورد لیزر هم چنان ادامه می دهند.